adala satu hari tuh...aku hantar mak aku kat masjid putra..so..sambil tunggu mak aku..aku study la

 sket..memandangkan aku ada quiz next week..so...study2...penat duduk..baring..sedar sedar eh..dah

 terlelap..haish...x boley jadi ney..so aku bangon jalan jalan..time tuh pukul 10.30 malam..bayang kan

 aku sensorang dalam masjid tuh..kenkadang ada la sorang dua datang solat isya'..jalan sana jalan

 sini..adoii..tak kan jalan je kot..snap la gambar siket..boley buat post..hahaha...so ney gambar aku

 snap waktu malam kat masjid putra...sesapa yang x penah pegi masjid putra boley la tengok gambar

 kat bawah tuh..sesapa yang dah pegi........ala aku tahu korang pegi waktu pagi jew..hahaha..so ney

 waktu malam punye gambar..huhuhu...

 dalaman masjid...

 tingkat atas masjid..

 mimbar masjid..

 tiang depan tempat aku duduk..


jambatan..


 pokok hiasan..

 boring punye pasal..tangkap gambar pokok pon jadi lar..

 view dari tepi kanan masjid..





pandangan depan masjid putra..


haha..da abes da tengok..sorry lar..terabor siket..tu jelah aku nak post..

wasssalam..

10 kate kate semangat:

... berkata...

as salam..
ohh.masjid putra jaya.
laaa.kenapa tak jopin bro Ben Ashaari? semalam ada beberapa orang blogger join dia makan2.

hu..kat masjid tu, ada lagi ke yang dok dating2? dah lama tak pegi. adala lebih dari sebulan..


ni ambil gamabr ni guna kamera ke, guna kamera hp? macam cybershot je.huhu.

nice. tapi kalau dapat tampilkan komposisi padat pada bahagian depan selain dari no. 3, 10,11, cantik ;)

nak2 kalau ada persepktif yang cantik.cuba gaya baring2,paandang dari bawah(lantai), cantik :)

teDD berkata...

...:owh yeke x taw pulak..ade mkm2..tangkap pki camera hp..tapi bukan cybershot..pki aino..thanks kasi tips tips..akan cuba di perbetulkan..^^

AizA berkata...

masjid tu indah sangat dekorasinya..
lagi indah jika ramai yang beribadat di dalamnya..

anyway.. pic2 tu mmg cantik.. nice shot.. even just for suka2...
macam pro habis..

teDD berkata...

thanx..:)

fyna berkata...

hehehe...suke pic tue...





jom singgah n follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com

HAJAR hasan berkata...

betul tengah boring. pergghh! jelajah masjid tu. bagus bagus. laen kali bole buat dokumantari. mengimarahkan masjid. ;)

myhackersarehere.com berkata...

Oooo..ko duk putrajaya ke bro?
bleh TTS ngan aku..heheh..

aduh..asal putrajaya je, ben ashaari..asal putrajaya je, ben ashaari..naik muak aku..

tolong la..heee..

Adinda Amy Sensei berkata...

cantik masjid ni...

i am S!L4H.. berkata...

cntik rekabentuk die. tp nape ad 2,3 org je yg dtg?

Kakkoii berkata...

kakkoii setuju dgn Aiza.. antara tanda kiamat ialah masjid dibina lawa2 tp tiada orng yg memeriahkannya.