MHS AVIATION BERHAD

assalamualaikum..

malam yang tengah hujan kat umah aq ney..sepatutnye tnga tido tpi x boley tido so tulis ney..nak citer sket pasal aq practikal kat mhs..MHS ney stand for malaysia helicopter services..tempat dye xde la besar sangat tpi boleh tahan la cawangan dye..kat subang, labuan, kota bharu, kerteh dan banyak lagi lar..aq punye tmpat kat kerteh...perh kos hidop dye macam orang kaye...orang kaye pon lari dari kawasan tuh...yang aq nak tunjuk malam ney gambar heli jew yang aq tangkap pakai handset member aq..kalo korang de nampak gambar same kat blog http://iniwootlah.blogspot.com ney..tuh sume aq yang amek..hehehe..jangan marah woot woot..


        ney heli yang paling kecik kat mhs name dye AS335F2 tpi orang panggil dye squirrel (tupai) hehe..



ney pulak heli paling besar kat mhs name dye AS332 L2 dyeorang pnggil L2 aje..

ney pulak S 76 C++..

ney pulak name dye beechcraft..kalo dlm katogori kapal terbang dye agak kecik gak lar..

ney cockpit kat beechcraft..

ney heli versi lain tpi same ngan squirrel yang gambar 1st tadi..

ney pulak kapal terbang CEO mhs..


ney abang2 engineer tngah baiki main gearbox..

amacam okey x...x bnyk sngt gambar yang aq tangkap..last day bru ke hulu hilir nk tangkap gambar..hehe..
pape doakan aq jadi macam dyeorang gak..LAE (Licensed Aircraft Engineer) insyaALLAH..

2 kate kate semangat:

woot-woot berkata...

ceist..haha..ciplak gambar gua..haiya xD

btw nanti gua buat tutorial cara buat tu - -"

ibnu yusof berkata...

haha...sebagai ganti aq promote blog lu..haha..k2 buat cpt tutorial tuh..ngeee..