promote + rayuan..hehe..kesian blog ney..sob sob..

 just nak cakap terima kasih kat nuffnang sebab kasi advertiser choose my blog yang huduh ney..:)


thank also for Celcom Xpax Great Sales, digi happy and iptv for choose my blog yang sejak kebelakangan ney agak malas nak blogwalking..

yang pembaca ney sila-sila lah click or tengok kat ruang ad nuffnang.anda akan dapat banyak manfaatnye. banyak prosmosi yang dyorang promote.



untuk ruang Celcom Xpax Great Sales and digi hapy ade kat sebelah atas kanan korang blog ney.

and untuk iptv ade kat bawah entry utama.

so para pembaca sekalian boleh lah click unkut info info terkini..

hehe..ape lah aq mengarut malam malam ney..haizz..dah tak ade idea cam ney la jadik nyer..

so korang faham faham aje la ye...

niat sebenar nak promote B.E blog ney..hehe..

last kali tinggal lar komen ape ape kat blog ney..

kalau korang ahli nuffnang aku akan click kat nuffnang korang nyer balik ye..hehe..

fuhh ayat rayuan tak boley blah..haha..

k2..wassalam..

2 kate kate semangat:

... berkata...

as salam..
kalau iklan2 ni, letak kat tempat yang strategik.tapi, saiz yang terlalu besar.sebab nampak serabut. kalau saya, biar iklan tu kecil.janji ada kesan yang menarik untuk diklik ;)


dan pastikan, iklan tu, bukan jenis float.sebab, mengganggu kita nak baca entri.tu lagi laa ramai blogger tak suka.huuu

teDD berkata...

okei..will take note..